Vesten bedrukken

Een vest is een warmhouder. Een vest is makkelijk te combineren met een T-shirt of longsleeve. In ons assortiment vind je het klassieke vest met een rits. Handig wanneer je het koud hebt. En heb je het toch weer warm, dan rits je hem weer open. Je hebt gegarandeerd plezier van een vest. Een vest wordt vaak gedragen in de vrije tijd, bijvoorbeeld wanneer je naar de sportschool gaat. Wij bieden een ruim assortiment aan vesten.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Gildan hooded zip sweater
  Vanaf € 22,71 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 17,33 Bij 250 stuks
 2. Heren sweatjacket met capuchon
  Vanaf € 24,70 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 18,85 Bij 250 stuks
 3. Beoordeling:
  100%
  Heren vest met capuchon
  Vanaf € 33,30 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 26,83 Bij 250 stuks
 4. Craig vest
  Vanaf € 40,05 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 32,26 Bij 250 stuks
 5. Stedman Sweater Hood Zip Active for him
  Vanaf € 32,41 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 25,40 Bij 250 stuks
 6. Stedman Sweater Hood Zip Active for her
  Vanaf € 32,41 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 25,40 Bij 250 stuks

6 artikelen

Vesten bedrukken naar wens

Een vest zit comfortabel en zorgt voor warmte in koude tijden. Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor om vesten te laten bedrukken. Denk aan bedrukte vesten voor bouwbedrijven, schilders en klusbedrijven. In ons brede assortiment vind je ook sportieve vesten voor bijvoorbeeld sportverenigingen. Vesten bedrukken is een ideale manier om met je bedrijf of organisatie onder de aandacht te komen. Nu heb je de mogelijkheid om jouw tekst of logo op onze vesten te drukken. Zo verhoog je je naamsbekendheid. Vesten bedrukken wij in alle soorten, maten en kleuren. En dat gebeurt allemaal in onze eigen drukkerij.

Gratis digitale drukproef

Alvorens we de vesten bedrukken, zullen wij een gratis digitale drukproef voor je opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het product met bijbehorend logo. In dit geval zal het ontwerp bestaan uit een vest met bedrukking. De bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Per e-mail ontvang je van ons de digitale drukproef. Zo kan je zien hoe en waar de bedrukking wordt geplaatst. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Laat ons weten of je akkoord gaat met de drukproef zodat wij vervolgens het vest kunnen bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden.

Contact

Heb je vragen over vesten bedrukken? Heb je hulp nodig tijdens het bestellen of wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten, wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar +31 315-200010.