T-shirts bedrukken

Het bedrukken van shirts als promotiemateriaal is een effectieve manier om de naamsbekendheid te vergroten, loyaliteit op te bouwen en een blijvende indruk achter te laten bij klanten, medewerkers en het publiek. Bedrukte shirts bieden een uitstekende mogelijkheid om je bedrijfslogo, slogan of boodschap op een tastbare en zichtbare manier te verspreiden.

Door shirts te bedrukken met je logo of merknaam creëer je een wandelende reclame. Wanneer mensen de shirts dragen, worden ze een wandelende promotie voor je bedrijf, waar ze ook gaan. Dit verhoogt de zichtbaarheid van je merk en trekt de aandacht van potentiële klanten. Daarnaast worden de shirts 100% energieneutraal gedrukt.

Daarnaast kunnen bedrukte shirts worden gebruikt als geschenken of beloningen voor klanten en medewerkers, wat hun loyaliteit versterkt en een positieve associatie met je merk creëert. Dit kan de betrokkenheid vergroten en bijdragen aan een positieve merkervaring.

Of het nu gaat om het promoten van een nieuw product, het versterken van je merkidentiteit of het stimuleren van de deelname aan evenementen, bedrukte shirts zijn een veelzijdig en kosteneffectief promotiemiddel dat langdurige impact kan hebben op je doelgroep. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en bedrukkingsmogelijkheden zijn de opties eindeloos om shirts aan te passen aan je specifieke promotiedoelen.

Artikelen 1-12 van 24

Drukposities

Shirts kunnen op verschillende posities worden bedrukt, afhankelijk van het ontwerp, de voorkeur van de drager en het doel van de bedrukking. Hier zijn enkele veelvoorkomende posities waar shirts kunnen worden bedrukt:

 1. Voorzijde: Dit is een van de meest populaire posities voor het bedrukken van shirts. Het ontwerp kan worden geplaatst in het midden van de borst of verspreid over de gehele voorzijde van het shirt.

 2. Achterzijde: Het ontwerp kan ook worden geplaatst op de achterzijde van het shirt, meestal in het midden van de rug. Dit is handig voor het tonen van logo's, slogans of afbeeldingen die vanaf de achterkant moeten worden gezien.

 3. Mouwen: Sommige shirts hebben bedrukbare mouwen, waarbij het ontwerp op de mouw wordt geplaatst. Dit kan een subtiele maar opvallende locatie zijn voor branding of decoratie.

 4. Schouders: Het ontwerp kan op de schouders worden geplaatst, aan de bovenkant van het shirt, wat een unieke uitstraling kan geven en de aandacht trekt naar deze gebieden.

 5. Kraag: Voor polo's of shirts met een kraag kan het ontwerp worden geplaatst op de kraag, meestal aan de achterkant of voorkant, als een subtiel detail.

 6. Zijkanten: Bij sommige shirts kunnen ontwerpen langs de zijkanten worden gedrukt, wat een dynamische en moderne uitstraling geeft.

De keuze van de positie voor de bedrukking hangt af van de esthetiek, het doel en de voorkeuren van de drager. Het is belangrijk om rekening te houden met het ontwerp en de functie van het shirt bij het kiezen van de beste bedrukkingsoptie.

Bedrukte shirts bestellen - Waar moet je op letten

Bij het bestellen van bedrukte shirts zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Hier zijn enkele punten waar je op moet letten:

 1. Kwaliteit van de shirts: Zorg ervoor dat je kiest voor shirts van goede kwaliteit die comfortabel zijn om te dragen en duurzaam genoeg zijn om lang mee te gaan.

 2. Soort bedrukking: Overweeg welke bedrukkingstechniek het meest geschikt is voor jouw ontwerp en het materiaal van de shirts. Populaire opties zijn zeefdruk, digitale druk, transferdruk en borduurwerk.

 3. Ontwerp en logo: Zorg ervoor dat het ontwerp en het logo duidelijk en goed zichtbaar zijn op de shirts. Overweeg de grootte, de plaatsing en de kleuren van de bedrukking om ervoor te zorgen dat ze opvallen.

 4. Aantal en maten: Bepaal het aantal shirts dat je nodig hebt en zorg ervoor dat je voldoende verschillende maten bestelt om aan de behoeften van alle ontvangers te voldoen.

 5. Budget: Stel een budget vast voor je bestelling en zoek naar shirts die binnen dat budget passen, inclusief de kosten van de bedrukking.

 6. Levertijd: Controleer de levertijd van de shirts en zorg ervoor dat ze op tijd worden geleverd voor het evenement of de gelegenheid waarvoor je ze nodig hebt.

 7. Duurzaamheid: Overweeg om te kiezen voor shirts die zijn geproduceerd met duurzame materialen en methoden, als milieubewustzijn een belangrijke factor is voor jouw bedrijf of organisatie.

Door deze factoren in overweging te nemen en zorgvuldig te plannen, kun je ervoor zorgen dat je bedrukte shirts voldoen aan je verwachtingen en effectief zijn als promotiemateriaal of als onderdeel van een specifieke gebeurtenis.

Doeleinden

Bedrukte shirts worden voor diverse doeleinden ingezet vanwege hun veelzijdigheid en effectiviteit als promotiemateriaal. Enkele toepassingen zijn:

 1. Bedrijfspromotie: Bedrijven gebruiken bedrukte shirts als onderdeel van hun marketingstrategieën om hun merknaam en logo te promoten. Medewerkers kunnen ze dragen tijdens evenementen, beurzen, en op de werkvloer, waardoor ze een wandelend reclamebord worden.

 2. Evenementen en bijeenkomsten: Organisatoren van evenementen maken vaak gebruik van bedrukte shirts als uniform voor vrijwilligers, medewerkers, of deelnemers. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling en versterkt de herkenbaarheid van het evenement.

 3. Teambuilding en teamidentiteit: Bedrijven, sportteams, en groepen gebruiken bedrukte shirts om een gevoel van samenhorigheid en teamidentiteit te creëren. Het dragen van shirts met hetzelfde ontwerp versterkt de teamband en moedigt samenwerking aan.

 4. Promotionele acties: Bedrukte shirts worden ook gebruikt als promotiemateriaal tijdens marketingacties, zoals weggeefacties, wedstrijden, of als beloning voor klantenloyaliteit. Ze kunnen dienen als aantrekkelijke incentives om klanten aan te moedigen om aankopen te doen of om deel te nemen aan marketingcampagnes.

 5. Goede doelen en bewustwordingscampagnes: Non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen gebruiken bedrukte shirts om bewustwording te creëren voor hun oorzaak of campagne. Door het dragen van shirts met een specifieke boodschap of logo kunnen mensen hun steun betuigen en het gesprek over belangrijke kwesties stimuleren.

Kortom, bedrukte shirts zijn een veelzijdig promotiemiddel dat kan worden ingezet voor verschillende doeleinden om merkbekendheid te vergroten, teamidentiteit te versterken, en boodschappen over te brengen aan een breed publiek.

Service

Bij het bestellen van bedrukte shirts mag je van Shirtsbedrukken.nl een uitgebreide service verwachten die aan al je behoeften te voldoen. Enkele belangrijke services die je mag verwachten zijn:

 1. Persoonlijk advies: Professioneel advies over de keuze van het shirt, de bedrukkingstechniek, het ontwerp en andere aspecten die verband houden met je specifieke behoeften.

 2. Drukproef: Een gratis drukproef voorafgaand aan de productie, zodat je een voorbeeld van het uiteindelijke ontwerp kunt zien en eventuele wijzigingen kunt aanbrengen voordat de shirts worden bedrukt.

 3. Ruime keuze: Een breed assortiment shirts in verschillende stijlen, kleuren en maten om aan de voorkeuren van je doelgroep te voldoen.

 4. Kwaliteit: Hoogwaardige materialen en druktechnieken om duurzame en aantrekkelijke bedrukkingen te garanderen die lang meegaan, zelfs na herhaaldelijk wassen.

 5. Snelle levering: Een efficiënt productieproces en snelle levertijden om ervoor te zorgen dat je de bedrukte shirts op tijd ontvangt voor je evenement, campagne of promotie.

 6. Klantenservice: Toegewijde klantenservice om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en een soepele bestelervaring te garanderen.

 7. Flexibiliteit: Mogelijkheid tot bestellen van zowel kleine als grote hoeveelheden shirts, zodat je kunt bestellen wat je nodig hebt zonder aan kwaliteit in te boeten.

Laden...