Hoodies

Hoodies zijn niet alleen populair vanwege hun comfort en veelzijdigheid, maar ook vanwege hun potentieel als krachtig promotiemiddel en stijlvolle bedrijfskleding. Het bedrukken van hoodies met jouw logo biedt een unieke kans om je merk te promoten op festivals, evenementen of als onderdeel van je dagelijkse bedrijfskleding. Bij het bestellen van bedrukte hoodies kun je kiezen voor een energieneutrale drukmethode, wat bijdraagt aan een duurzamere aanpak.

Of het nu gaat om het versterken van je merkidentiteit, het stimuleren van teamgeest onder medewerkers of het verspreiden van je boodschap op een modieuze manier, bedrukte hoodies bieden talloze mogelijkheden. Met een scala aan stijlen, kleuren en materialen beschikbaar, kun je hoodies aanpassen aan de specifieke behoeften van je merk of evenement. Van opvallende promotionele giveaways tot stijlvolle bedrijfsuniformen, hoodies zijn een veelzijdige keuze die niet alleen comfort bieden, maar ook een statement maken. Met ons energieneutrale drukproces kun je genieten van hoogwaardige bedrukkingen zonder schadelijke milieueffecten. Laat je logo opvallen en maak een blijvende indruk met bedrukte hoodies als relatiegeschenk of bedrijfskleding.

Artikelen 1-12 van 18

Druktechnieken en posities

Hoodies kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het ontwerp, het materiaal van de hoodie en de gewenste duurzaamheid van de opdruk. Enkele veelgebruikte drukmethoden voor het bedrukken van hoodies zijn:

 1. Zeefdruk: Een van de meest gebruikte en duurzame drukmethoden. Zeefdruk maakt gebruik van een sjabloon en inkt die door een fijn gaas wordt gedrukt om het ontwerp op de hoodie aan te brengen.

 2. Digitale druk: Dit is een moderne drukmethode waarbij het ontwerp rechtstreeks op de stof van de hoodie wordt gedrukt met behulp van gespecialiseerde printers.

 3. Transferdruk: Bij deze methode wordt het ontwerp eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met behulp van warmte en druk op de hoodie overgebracht.

 4. Borduren: Borduren is een duurzame en hoogwaardige optie waarbij het ontwerp met naald en draad op de hoodie wordt aangebracht. Dit geeft een verhoogde en textuurrijke afwerking.

Wat betreft de drukposities zijn de meest voorkomende posities voor het bedrukken van hoodies:

 1. Borst: Het ontwerp kan worden bedrukt op de linker- of rechterborst van de hoodie.

 2. Rug: Het ontwerp kan worden bedrukt op de achterkant van de hoodie, meestal in het midden.

 3. Mouw: Sommige hoodies hebben ruimte op de mouwen voor het bedrukken van een logo of tekst.

 4. Capuchon: Voor sommige hoodies kan het ontwerp op de capuchon zelf worden bedrukt.

Welke drukmethode en drukpositie het meest geschikt zijn, hangt af van verschillende factoren zoals het ontwerp, het materiaal van de hoodie en het gewenste eindresultaat.

Hoodies bedrukken of borduren

Het kiezen tussen bedrukken en borduren voor het personaliseren van hoodies hangt af van verschillende factoren, waaronder het ontwerp, de gewenste uitstraling, duurzaamheid en het budget. Hier zijn enkele overwegingen voor beide opties:

Bedrukken:

 1. Geschikt voor gedetailleerde ontwerpen: Bedrukken is ideaal voor het reproduceren van complexe ontwerpen met fijne details en kleurovergangen.

 2. Grote kleurvariatie: Bedrukken biedt de mogelijkheid om hoodies te voorzien van levendige kleuren en gedurfde ontwerpen die direct op de stof worden afgedrukt.

 3. Voordelig bij grote oplages: Bij het bedrukken van grote aantallen hoodies kan bedrukken kosteneffectiever zijn dan borduren.

 4. Geschikt voor promotionele doeleinden: Bedrukken is vaak de beste keuze voor promotionele hoodies met opvallende logo's of slogans.

Borduren:

 1. Professionele uitstraling: Borduren geeft een hoogwaardige en professionele uitstraling aan de hoodie, vooral voor bedrijfskleding of uniformen.

 2. Duurzaamheid: Borduurwerk is duurzaam en gaat lang mee, zelfs na herhaaldelijk wassen en dragen. Het is bestand tegen slijtage en vervaging.

 3. Geschikt voor subtiele branding: Borduurwerk is ideaal voor het aanbrengen van discrete logo's of initialen op hoodies, vooral op borst- of mouwposities.

 4. Flexibiliteit in materiaal: Borduren kan worden toegepast op een breed scala aan hoodie-materialen, waaronder fleece, katoen en polyester.

Kortom, als je een gedetailleerd ontwerp hebt, een groot kleurenbereik wilt of op zoek bent naar een kosteneffectieve optie voor promotionele doeleinden, is bedrukken een goede keuze. Als je echter op zoek bent naar een duurzame en professionele uitstraling met een langdurig resultaat, is borduren wellicht de betere optie.

Wat is een hoodie?

Een hoodie is een casual kledingstuk dat lijkt op een sweater, maar meestal voorzien is van een capuchon aan de achterkant. Het woord "hoodie" is afgeleid van het Engelse woord "hood", wat capuchon betekent. Hoodies zijn vaak gemaakt van zacht materiaal zoals katoen of fleece en hebben meestal een buidelzak aan de voorkant. Ze worden vaak gedragen als comfortabele vrijetijdskleding, maar zijn ook populair als sportkleding en worden soms zelfs als onderdeel van uniformen gedragen. Hoodies zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen, en kunnen zowel bedrukt als onbedrukt worden gedragen. Vanwege hun comfortabele pasvorm en veelzijdigheid zijn hoodies geliefd bij mensen van alle leeftijden en worden ze vaak gezien als een trendy en casual kledingstuk.

Waar je op moet letten

Bij het bestellen van hoodies zijn er verschillende belangrijke aspecten om op te letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt die past bij jouw behoeften en voorkeuren:

 1. Kwaliteit van het materiaal: Controleer altijd de kwaliteit van het materiaal waarvan de hoodies zijn gemaakt. Katoen-polyester blends zijn bijvoorbeeld populair vanwege hun duurzaamheid en comfort.

 2. Pasvorm: Kies een pasvorm die geschikt is voor het beoogde gebruik van de hoodies. Van loszittende modellen tot strakkere pasvormen, zorg ervoor dat de hoodies comfortabel zijn om te dragen.

 3. Kleurkeuze: Selecteer de kleuren die aansluiten bij je merkidentiteit of het thema van je evenement. Zorg ervoor dat de gekozen kleuren geschikt zijn voor bedrukking en goed samengaan met je ontwerp.

 4. Bedrukkingsmogelijkheden: Controleer of de gekozen hoodies geschikt zijn voor bedrukking of borduurwerk, afhankelijk van je voorkeur en het beoogde ontwerp.

 5. Minimale bestelhoeveelheid: Informeer naar de minimale bestelhoeveelheid, vooral als je slechts een kleine hoeveelheid hoodies nodig hebt.

 6. Drukproces: Als je kiest voor bedrukte hoodies, informeer dan naar het drukproces en zorg ervoor dat het voldoet aan jouw kwaliteitsstandaarden en duurzaamheidsdoelstellingen.

 7. Levertijd: Vraag naar de geschatte levertijd om ervoor te zorgen dat de hoodies op tijd arriveren voor je evenement of campagne.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je de juiste beslissing nemen bij het bestellen van hoodies die voldoen aan je verwachtingen en vereisten.

Laden...