Truien bedrukken

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Truien bedrukken met logo

Truien bedrukken in stijl? Hier zit je op het goede adres. Je hebt de mogelijkheid om alle denkbare kleuren te gebruiken. Bij Shirtsbedrukken.nl zijn ze ook nog verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Laat Truien bedrukken voor promotionele doeleinden en vergroot je naamsbekendheid.

Truien zijn onmisbaar in Nederland, vooral in de koudere periodes. Wij Nederlanders zijn gek op truien. Overal zijn ze elke dag te zien. Met onze eigen drukkerij krijg je de kans om truien te bedrukken geheel naar wens, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo, tekst of slogan. Naast truien bedrukken we ook:

Zoals hierboven al genoemd bedrukken we truien in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop leveren. Voordat onze drukkers aan de slag gaan ontvang je altijd een gratis drukproef. Dit is een schets waar jouw logo op de trui te zien is. Bij akkoord van de drukproef gaan onze drukkers aan de slag met jouw truien bedrukken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, deze wordt ook met regelmaat gecontroleerd.

Vragen over truien bedrukken

Wil je meer informatie of heb je vragen over truien bedrukken, geen probleem! Onze specialisten staan tijdens kantooruren voor je klaar om al je vragen omtrent truien bedrukken te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier, mail of bel ons op: 0315 - 200010.

✓Gratis digitale drukproef ✓Snelle levertijden ✓Gratis sample bij bestelling ✓Uitstekende service