Jassen met logo

Bij het zoeken naar de perfecte manier om je bedrijf te promoten, kan het bedrukken van jassen met logo een uitstekende keuze zijn. Of het nu gaat om het uniformeren van je team, het uitdelen van relatiegeschenken of het creëren van merchandise voor een evenement, bedrukte jassen bieden een uitstekende combinatie van nut en promotie. Bij ons kun je jassen bedrukken die 100% energieneutraal zijn geproduceerd, met een snelle levering en een ruime keuze aan voorraad die direct beschikbaar is. Of je nu kiest voor bedrukking of borduring, wij bieden beide opties aan om aan je specifieke behoeften te voldoen. Als groothandel streven we ernaar om hoogwaardige jassen aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide collectie en geef je bedrijf de exposure die het verdient met onze bedrukte jassen.

Artikelen 1-12 van 23

Bedrukte jassen bestellen - waar moet je op letten

Bij het bestellen en bedrukken van jassen zijn er verschillende belangrijke punten om op te letten:

 1. Materiaal: Kies voor hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor het beoogde gebruik van de jas, zoals waterafstotend, ademend en duurzaam materiaal voor outdooractiviteiten.

 2. Pasvorm: Zorg ervoor dat de jas comfortabel zit en de juiste maat heeft voor de drager. Overweeg ook uniseksmodellen voor een breder publiek.

 3. Bedrukkingsmogelijkheden: Controleer of de jas geschikt is om te bedrukken of te borduren met het gewenste logo, ontwerp of tekst. Sommige materialen en texturen kunnen beter geschikt zijn voor specifieke druktechnieken.

 4. Kleur: Kies een kleur die past bij het merk of de boodschap die je wilt overbrengen. Zorg ervoor dat de kleur van de jas de bedrukking complementeert en goed zichtbaar is.

 5. Kwaliteit: Controleer de kwaliteit van de jas, inclusief de stiksels, ritsen, knopen en eventuele extra functies zoals verstelbare manchetten of capuchons.

 6. Levertijd: Informeer naar de geschatte levertijd, vooral als je de jassen voor een specifieke datum nodig hebt, zoals een evenement of campagne.

 7. Prijs: Vergelijk prijzen tussen verschillende leveranciers en zorg ervoor dat je een goede balans vindt tussen kwaliteit en prijs.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je ervoor zorgen dat je de juiste jassen bestelt en laat bedrukken voor je specifieke behoeften en doeleinden.

Doeleinden

Bedrukte jassen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet, waaronder:

 1. Bedrijfskleding: Jassen met het bedrijfslogo kunnen worden gedragen door werknemers als onderdeel van de bedrijfskleding. Dit verhoogt de naamsbekendheid van het bedrijf en zorgt voor een professionele uitstraling.

 2. Promotieactiviteiten: Bedrukte jassen kunnen worden gebruikt als promotiemateriaal tijdens evenementen, beurzen of campagnes. Ze kunnen worden uitgedeeld als geschenken aan klanten of potentiële klanten.

 3. Teamkleding: Sportteams, scholen of verenigingen kunnen jassen bedrukken met hun logo of slogan als uniform of teamkleding voor wedstrijden, evenementen of uitjes.

 4. Cadeaus: Bedrukte jassen kunnen ook worden gegeven als cadeau aan medewerkers, klanten of zakelijke relaties als blijk van waardering of om een speciale gelegenheid te vieren.

 5. Merchandise: Jassen met het logo of de afbeelding van een merk kunnen worden verkocht als merchandise in winkels of online, als aanvulling op andere producten van het merk.

Door bedrukte jassen strategisch in te zetten, kunnen organisaties hun merkbekendheid vergroten, loyaliteit opbouwen en een positieve indruk achterlaten bij hun doelgroep.

Certificeringen

Certificeringen voor jassen kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals het materiaal van de jas, de doelgroep en het beoogde gebruik. Enkele veelvoorkomende certificeringen voor jassen zijn:

 1. OEKO-TEX Standard 100: Dit is een wereldwijd erkende certificering voor textielproducten die aangeeft dat het artikel getest is op schadelijke stoffen en voldoet aan de veiligheidsnormen voor de gezondheid van de drager.

 2. Bluesign®: Dit is een systeem voor duurzame textielproductie dat gericht is op het verminderen van de impact van textielproductie op mens en milieu. Producten met het Bluesign®-label zijn gemaakt van materialen die veilig zijn voor mens en milieu.

 3. Fair Trade: Sommige jassen kunnen het Fair Trade-certificaat dragen, wat aangeeft dat de productie ervan voldoet aan bepaalde sociale en milieunormen, zoals eerlijke lonen, veilige werkomstandigheden en milieuvriendelijke productieprocessen.

 4. ISO-certificeringen: Verschillende ISO-normen kunnen van toepassing zijn op de productie van jassen, afhankelijk van de specifieke processen en materialen die worden gebruikt. ISO 9001 richt zich bijvoorbeeld op kwaliteitsmanagement, terwijl ISO 14001 zich richt op milieumanagement.

Het is belangrijk om te controleren of de jassen voldoen aan relevante certificeringen en normen, vooral als duurzaamheid, veiligheid en ethische productie belangrijke overwegingen zijn voor uw organisatie.

Service

Als je bedrukte jassen bestelt, zijn er verschillende services die je mag verwachten. Hier zijn de services die wij aanbieden:

 1. Gratis drukproef: Wij verstrekken een gratis drukproef voordat de volledige bestelling wordt verwerkt. Dit stelt je in staat om het ontwerp te bekijken en eventuele wijzigingen aan te brengen voordat de jassen worden bedrukt.

 2. Ruime keuze aan jassen: Wij bieden een breed scala aan producten, maten en kleuren om uit te kiezen, zodat je de perfecte trui kunt vinden dat past bij je behoeften en voorkeuren.

 3. Snelle levering: De leverancier moet in staat zijn om een snelle levering te garanderen, zodat je je bedrukte truien op tijd ontvangt voor je evenement, promotiecampagne of andere gelegenheid.

 4. Kwaliteitsgarantie: De jassen moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn en de bedrukking moet duurzaam zijn, zodat deze lang meegaat, ook na herhaaldelijk wassen.

 5. Klantenservice: Een goede leverancier biedt uitstekende klantenservice en staat klaar om eventuele vragen of problemen die je hebt tijdens het bestelproces snel en efficiënt op te lossen.

 6. Milieuvriendelijke opties: Als duurzaamheid belangrijk voor je is, kun je kijken of de leverancier milieuvriendelijke jasopties aanbiedt, zoals biologisch katoen of gerecyclede materialen, en of ze duurzame druktechnieken gebruiken.

Door deze services te overwegen en met je leverancier te bespreken, kun je ervoor zorgen dat je een bevredigende ervaring hebt bij het bestellen van bedrukte shirts.

Laden...

Laden...