Jassen bedrukken

Jassen, ze worden het hele jaar door gedragen. Het weer is in Nederland niet te voorspellen. Koud, regen, harde wind… zowel in de zomer als winter. In Nederland heb je altijd een jas nodig. Niet alleen jassen maar ook bodywarmers vind je in ons assortiment. Veel mensen die in de buitenlucht werken dragen bodywarmers. Maar ook wanneer het net nog te warm is voor een jas, komt een bodywarmer goed van pas. Niet alleen tijdens het werk, maar ook in de vrije tijd kunnen bedrukte jassen en bodywarmers gedragen worden door dames en heren. Ons assortiment jassen bestaat uit verschillende modellen en kleuren.

Oplopende volgorde

8 artikelen

 1. Basic softshell jacket
  Vanaf € 31,91 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 25,01 Bij 250 stuks
 2. Softshell jas kids
  Vanaf € 31,91 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 25,01 Bij 250 stuks
 3. Beoordeling:
  80%
  Heren fleecejas
  Vanaf € 22,80 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 17,40 Bij 250 stuks
 4. Heren microfleece jas
  Vanaf € 19,89 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,18 Bij 250 stuks
 5. Heren sweatshirt met steekzakken
  Vanaf € 40,19 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 32,38 Bij 250 stuks
 6. L&S Jacket Hooded Softshell for him
  Vanaf € 76,02 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 60,02 Bij 100 stuks

8 artikelen

Gepersonaliseerde jassen ter promotie

Zijn je medewerkers vaak buiten of werken ze zelfs in de buitenlucht? Dan is het hebben van een goede jas of bodywarmer belangrijk. Laat jassen bedrukken naar wens. Ze kunnen bedrukt worden met naam, logo of tekst. We kunnen jassen bedrukken op de voorzijde, achterzijde of op de mouw. Met een bedrukking creëer je een professionele uitstraling. Zoek je een warme fleece jas of juist een lichtgewicht jack voor je relaties? Diverse jassen in verschillende maten zijn bij ons verkrijgbaar. Jassen met bedrukking zijn uitstekend promotiemateriaal. Ze worden zowel binnen- als buitenshuis gedragen, waardoor je bedrijfsnaam- of logo overal wordt gezien. Bedrukte jassen vergroten je naamsbekendheid.

Bedrukte jassen voor sponsoring

Sponsor je een vereniging, sportteam of partner dan zullen ze bedrukte jassen vol enthousiasme ontvangen. Bedrukte kleding zorgt voor saamhorigheid van het team. De spelers van het team worden als één gezien en zo zullen ze zich ook voelen. Het team zal met bedrukte kleding een overweldigende indruk maken op de tegenstanders. Niet alleen doe je de spelers een groot plezier met bedrukte jassen, ook levert het jezelf een groot voordeel op. Jouw naam of logo wordt gezien door de concurrentie en bezoekers.

Gratis digitale drukproef

Alvorens we de jassen bedrukken, zullen wij een gratis digitale drukproef voor je opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het product met bijbehorend logo. In dit geval zal het ontwerp bestaan uit een jas met bedrukking. De bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Per e-mail ontvang je van ons de digitale drukproef. Zo kan je zien hoe en waar de bedrukking wordt geplaatst. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Laat ons weten of je akkoord gaat met de drukproef zodat wij vervolgens de jassen kunnen bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden.

Contact

Heb je vragen over jassen bedrukken? Heb je hulp nodig tijdens het bestellen of wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten, wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar +31 315-200010.