Welke relatiegeschenken moet ik inzetten?

Nov 26, 2021 10:52:36 AM

Het inzetten van relatiegeschenken als promotiemateriaal is erg van belang. Promotieartikelen zijn een uitstekend medium om jezelf te onderscheiden van jouw concurrenten en naamsbekendheid te creëren. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt wordt veel gebruik gemaakt van relatiegeschenken.

Welk relatiegeschenk je het beste in kunt zetten om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten is vooral afhankelijk van jouw doelgroep. De zogenoemde "strooiartikelen" worden bijvoorbeeld gebruikt voor beurzen en open dagen. Met strooiartikelen bedoelen wij onder andere goedkope pennen en snoepjes. De artikelen die je makkelijk weg kunt geven en niet teveel kosten. Indien je de relatiegeschenken op managementniveau wilt gebruiken volstaat een simpele pen natuurlijk niet. Je kunt dan het beste op zoek naar de wat luxere artikelen. Deze zullen beslist in de smaak vallen.

Wil je advies omtrent het geven van relatiegeschenken of welk promotieartikel je het beste kunt inzetten bij jouw evenement? Neem dan contact met ons op!

Laden...