Blouses bedrukken

Blouses zijn onmisbaar in de garderobe van een vrouw. Een blouse is een alleskunner en kan dus gedragen worden tijdens verschillende gelegenheden. Een blouse draag je naar je werk, tijdens een avondje uit of tijdens een lunchafspraak met een vriendin. Een blouse kan altijd. Blouses zijn stijlvol, vrouwelijk en tijdloos. Elke vrouw voelt zich goed in een blouse.

Oplopende volgorde

8 artikelen

 1. Heren overhemd met korte mouwen
  Vanaf € 28,93 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 22,68 Bij 250 stuks
 2. Clark heren overhemd met lange mouwen
  Vanaf € 29,14 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 22,84 Bij 250 stuks
 3. L&S Shirt Poplin Mix LS for him
  Vanaf € 29,77 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 23,33 Bij 250 stuks
 4. L&S Shirt Twill LS for her
  Vanaf € 39,64 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 31,93 Bij 250 stuks
 5. L&S Shirt Twill LS for him
  Vanaf € 44,57 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 35,90 Bij 250 stuks
 6. L&S Shirt Poplin Mix LS for her
  Vanaf € 27,81 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 21,79 Bij 250 stuks
 7. L&S Shirt Poplin Mix SS for her
  Vanaf € 25,37 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 19,36 Bij 250 stuks
 8. L&S Shirt Poplin Mix SS for him
  Vanaf € 27,42 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 21,49 Bij 250 stuks

8 artikelen

Hoe combineer je de blouse?

Een blouse kan je op verschillende manieren combineren. Denk bijvoorbeeld aan een nette of juist een casual uitstraling. Als je een nette uitstraling wilt creëren, adviseren wij om een witte of zwarte blouse te combineren met een rok of een pantalon en daaronder schoenen met een hak. Als je voor een casual look gaat, kan je de blouse combineren met een jeans en daaronder sneakers. Een blouse past bij elke outfit, welke stijl je ook wilt creëren.

Blouse als bedrijfskleding

Blouses hebben een representatieve uitstraling. Ze kunnen gedragen worden op beurzen, open dagen of andere evenementen. Maar ook op de werkvloer worden blouses dagelijks gedragen. Dit betekent dat blouses zeer geschikt zijn als werkkleding. Denk bijvoorbeeld aan de ‘horeca-blouse’, een blouse voor de secretaresse of voor alle andere werknemers.

Wij bieden verschillende soorten blouses aan voor elk seizoen. In de winter kan je bij ons blouses met lange mouwen bestellen, terwijl je in de zomer kan profiteren van blouses met korte mouwen. Een body fit model of juist een comfortabel model. Een blouse van katoen, polyester of een mix met poplin. Onze blouses zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies de blouse die het beste bij jou en je relaties past.

Blouses laten bedrukken of borduren

Blouses kunnen eenvoudig bedrukt of geborduurd worden. Op deze manier kunnen we bedrijfskleding personaliseren met naam, logo of tekst. Afhankelijk van jouw wens, bedrukken of borduren we. Een blouse met opdruk zorgt voor herkenning. Naast het bedrukken van blouses, borduren we ook. Een borduring heeft een chique uitstraling. Een logo op bedrijfskleding wordt vaak geborduurd. Kies je een blouse welke bedoeld is voor eenmalig gebruik, dan adviseren wij om te bedrukken, aangezien borduren voor hogere kosten zorgt. Het is dus belangrijk om te kijken voor welke gelegenheid je de blouse wilt inzetten.

Gratis digitale drukproef

Alvorens we de blouses bedrukken, zullen wij een gratis digitale drukproef voor je opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het product met bijbehorend logo. In dit geval zal het ontwerp bestaan uit een blouse met bedrukking. De bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Per e-mail ontvang je van ons de digitale drukproef. Zo kan je zien hoe en waar de bedrukking wordt geplaatst. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Laat ons weten of je akkoord gaat met de drukproef zodat wij vervolgens de blouses kunnen bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden.

Contact

Heb je vragen over blouses bedrukken? Heb je hulp nodig tijdens het bestellen of wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten, wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar +31 315-200010.

✓Gratis digitale drukproef ✓Snelle levertijden ✓Gratis sample bij bestelling ✓Uitstekende service