Tops met logo

Tops, of mouwloze T-shirts, zijn perfect voor warme dagen en kunnen zowel casual als voor bedrijfskleding worden ingezet. Of je nu op zoek bent naar een luchtige outfit voor de zomer of professionele kleding voor je personeel, bedrukte tops zijn een uitstekende keuze. In de horeca zorgen bedrukte tops voor een casual en comfortabele uitstraling, perfect in combinatie met een jeans of short tijdens warme dagen. Voor sportscholen of sportevenementen bieden bedrukte tops een sportieve en professionele look voor medewerkers, waardoor ze opvallen bij bezoekers en de naamsbekendheid vergroten. Bovendien versterken bedrukte tops het gevoel van saamhorigheid onder het personeel, wat de teamspirit bevordert. Met bedrukte tops ben je klaar om stijlvol en herkenbaar voor de dag te komen, ongeacht de gelegenheid.

4 artikelen

4 artikelen

Tops bedrukken naar wens

Onze tops zijn geheel naar wens te personaliseren middels een bedrukking of borduring. Wij beschikken over een ruim assortiment dames en heren tops. Wij bieden tops in verschillende modellen, maten en kleuren. De tops kunnen bedrukt worden met naam, logo of tekst. Tops worden gedrukt of geborduurd in eigen drukkerij of borduurstudio en kunnen vervolgens door jou ter promotie ingezet worden. Wij leveren goedkoop en snel.

Zeefdruk of transferdruk

Bij het bedrukken van tops met logo zijn zowel zeefdruk als transferdruk populaire opties, elk met hun eigen voordelen:

  1. Zeefdruk: Dit is een veelgebruikte en duurzame druktechniek waarbij inkt rechtstreeks op de stof van de top wordt aangebracht. Zeefdruk is ideaal voor grote oplages en kan op vrijwel alle soorten stoffen worden toegepast. Het resultaat is een heldere en levendige afdruk die lang meegaat, zelfs na herhaaldelijk wassen.

  2. Transferdruk: Bij deze methode wordt het ontwerp eerst op een speciaal transferpapier gedrukt en vervolgens met behulp van hitte en druk op de stof van de top overgebracht. Transferdruk is vooral geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en afbeeldingen met veel kleuren. Het biedt ook meer flexibiliteit bij het bedrukken van tops van verschillende materialen.

Bij het kiezen tussen zeefdruk en transferdruk voor het bedrukken van tops met logo, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het ontwerp van het logo, het type stof van de top, het beoogde gebruik van de tops en het beschikbare budget. Overleg met een ervaren drukkerij kan je helpen de beste druktechniek voor jouw specifieke behoeften te bepalen.

Bedrukte tops voor festivals

Het gebruik van bedrukte tops op festivals is een uitstekende strategie om je merk te promoten en je boodschap over te brengen aan een groot publiek. Festivals trekken vaak duizenden mensen aan, waardoor ze een geweldige gelegenheid bieden om je merknaam te laten opvallen en naamsbekendheid te vergroten. Door bedrukte tops uit te delen of te verkopen op festivals, creëer je niet alleen eenheid en teamgeest onder je medewerkers of supporters, maar maak je ook een statement dat door anderen wordt opgemerkt.

Bedrukte tops kunnen worden gebruikt als merchandisingartikelen, waar festivalgangers ze graag zullen kopen als herinnering aan het evenement. Bovendien kunnen ze dienen als uniform voor je personeel of team, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn in de menigte. De opvallende bedrukking op de tops zorgt ervoor dat je boodschap of logo opvalt en blijft hangen bij degenen die ze dragen of zien. Dit kan leiden tot meer interesse in je merk en zelfs mond-tot-mondreclame genereren. Kortom, het inzetten van bedrukte tops op festivals is een slimme manier om je merk te promoten en je aanwezigheid te versterken.

Laden...

Laden...