Shirts

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Shirts bedrukken

Shirts mogen niet ontbreken in ieders garderobe. Een shirt is een belangrijk kledingstuk en kan bijna met alles gecombineerd worden. Shirts maken een outfit af. In ons assortiment shirts vind je tops, T-shirts en longsleeves. Casual shirts, verkrijgbaar in verschillende kleuren, kunnen bedrukt of geborduurd worden naar wens. Vooral mannen dragen shirts het hele jaar door. In de zomer dragen ze een top of T-shirt op een short en in de winter dragen ze een T-shirt of longsleeve onder een vest.

Shirts in verschillende kleuren en stijlen

Bij ons vind je veel verschillende shirts en daardoor past er altijd wel een shirt bij jou, je werknemers, je team of je relaties. Onder shirts vallen tops, T-shirts en longsleeves. Wij bieden shirts aan in talloze kleuren, een neutraal wit of zwart shirt of juist een opvallende groene of rode. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende modellen met bijvoorbeeld een ronde hals of een V-hals. Voor verschillende doeleinden bieden wij verschillende shirts aan. In de lente en zomer dragen je werknemers een T-shirt met korte mouwen, terwijl ze tijdens de koelere dagen liever longsleeves dragen.

Bedrukte shirts als promotiemiddel

Onze shirts kunnen bedrukt worden naar wens. Een shirt leent zich uitstekend voor bedrukking of borduring. Bedrijven en organisaties kunnen opvallende reclame maken met bedrukte shirts. Niet alleen bedrijven of organisaties maar ook vriendengroepen bestellen regelmatig bedrukte shirts met een slogan. Ook kunnen shirts, bedrukt of geborduurd met logo of tekst, ingezet worden als give-away. Mensen zijn gek op give-aways en zullen ze dan ook vol enthousiasme ontvangen.

Meestal worden shirts aan de voor- of achterkant bedrukt. Dit zijn de meest voorkomende posities die direct de aandacht van anderen trekt. Als je liever een bedrukking op de mouw wil, dan is dat ook mogelijk. Wij denken met je mee en bedrukken de shirts geheel naar wens.

Bedrukte shirts voor iedereen

Shirts met een naam, logo of tekst kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden. Met bedrukte shirts trek je de aandacht. Bedrukte shirts zijn populair op beurzen, tijdens sportdagen of tijdens een vrijgezellenfeest. Wij bedrukken shirts voor particulieren, bedrijven en organisaties. Particulieren, zoals bijvoorbeeld vriendengroepen, laten shirts bedrukken en dragen deze tijdens vrijgezellenfeesten, verjaardagen of festivals. Ze stralen op deze manier een eenheid uit. Bedrijven en organisaties gebruiken bedrukte shirts voornamelijk ter promotie. Shirts met bedrukking worden regelmatig ingezet als werkkleding voor het personeel. Het personeel straalt eenheid en professionaliteit uit. De bedrukte shirts vallen op en dit komt de naamsbekendheid van je bedrijf ten goede.

Gratis digitale drukproef

Alvorens we de shirts bedrukken, zullen wij een gratis digitale drukproef voor je opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het product met bijbehorend logo. In dit geval zal het ontwerp bestaan uit een shirt met bedrukking. De bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Per e-mail ontvang je van ons de digitale drukproef. Zo kan je zien hoe en waar de bedrukking wordt geplaatst. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Laat ons weten of je akkoord gaat met de drukproef zodat wij vervolgens de shirts kunnen bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden.

Contact

Heb je vragen over shirts bedrukken? Heb je hulp nodig tijdens het bestellen of wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten, wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar +31 315-200010.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijzen ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact