Polo's bedrukken

Als je aan een polo denkt, dan denk je al snel aan een witte zomerse polo. Het poloshirt is ooit ontstaan als een tennisshirt. Het bekende poloshirt met kraag, korte mouwen en een knoopsluiting wordt nu nog steeds veel gedragen. Polo’s zijn dé ideale klassieke shirts voor in de zomer. Zowel dames, heren en kinderen lopen er stijlvol bij wanneer ze polo’s dragen. Ook in de winter kunnen polo’s gedragen worden met een vest of jasje.

Oplopende volgorde

Artikelen 13-13 of 13

Pagina
  1. Stedman Polo Mesh ActiveDry
    Vanaf € 11,59 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 8,85 Bij 250 stuks

Artikelen 13-13 of 13

Pagina

Polo’s in verschillende kleuren en maten

Net zoals shirts, hebben wij ook een breed assortiment aan polo’s. Naast de klassieke polo met korte mouw, hebben wij ook polo’s met lange mouw, ook wel de polo long sleeve genoemd. Al onze polo’s zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wil je de polo laten bedrukken of borduren met logo of tekst, dan wordt er voornamelijk voor een witte polo gekozen. De reden hiervoor is dat een bedrukking mooi uitkomt op een witte ondergrond. Naast verschillende kleuren, vind je bij ons ook polo’s in verschillende fits. Variërend van een comfort fit tot slim fit.

Polo’s bedrukken of borduren

Naast het bedrukken, kunnen wij de polo’s ook borduren. De naam, het logo of de tekst wordt met garen op de polo bevestigd. Een borduring is duurzaam en van hoge kwaliteit. Wij borduren direct op het poloshirt wat een mooi resultaat geeft. Druk- en borduurwerk voeren we uit in eigen drukkerij en borduurstudio. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om polo’s te laten borduren.

Bedrukte polo’s als reclamedrager

Laat polo’s bedrukken naar wens en zet ze in als reclamemiddel. Je wordt opgemerkt met bedrukte polo’s. Sta je binnenkort op een beurs of heb je een zakelijk evenement? Kies dan voor bedrukte polo’s. Bedrukte werkkleding komt professioneel over en geeft het team een gevoel van eenheid en verbondenheid. Een polo straalt meer luxe uit dan een shirt, daarnaast is hij ook duurzamer.

Gratis digitale drukproef

Alvorens we de polo’s bedrukken, zullen wij een gratis digitale drukproef voor je opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het product met bijbehorend logo. In dit geval zal het ontwerp bestaan uit een polo met bedrukking. De bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Per e-mail ontvang je van ons de digitale drukproef. Zo kan je zien hoe en waar de bedrukking wordt geplaatst. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Laat ons weten of je akkoord gaat met de drukproef zodat wij vervolgens de polo’s kunnen bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden.

Contact

Heb je vragen over polo’s bedrukken? Heb je hulp nodig tijdens het bestellen of wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten, wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar +31 315-200010.