Longsleeves bedrukken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

  • T-shirts Majesty dames

    T-shirts Majesty dames

    € 13,00 per stuk (5st) € 8,13 per stuk (100st)
    levertijd 8 werkdagen

1 Artikel(en)

Longsleeves bedrukken met logo

Longsleeve, wat is dat nou precies. Een longsleeve is een combinatie van een T-shirt en een trui. Gebruik de mogelijkheid om je longsleeve te bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Op deze manier zijn ze zeer veelzijdig in te zetten als promotiemateriaal. De longsleeves bedrukken doen wij in onze eigen moderne drukkerij. Wij kunnen ze op veel manier bedrukken, bijvoorbeeld op de voorkant, achterkant of mouw. Longsleeves bedrukken doen we zoals jij dat exact wilt. Wij bedrukken het product helemaal tot jouw wens.

De longsleeves bedrukken we helemaal in jouw gewenste stijl in onze eigen moderne drukkerij. Zo hebben wij ook de mogelijkheid om het zo snel mogelijk te laten leveren. Daarnaast kunnen we controle houden op de kwaliteit van jouw longsleeves. Dit omdat onze drukkers constant zicht hebben op jouw bedrukking, bijschakelen is zo gedaan.

Ons assortiment is zeer breed en voldoen ook aan een goede kwaliteit. Wij beschikken over longsleeves voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Zo krijg je een mooi geheel. Naast longsleeves bedrukken we ook:

Wil je meer informatie over longsleeves bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij geven je alle informatie die je nodig hebt over druktechnieken, maten, modellen en kleuren. Neem contact op via: 0315 - 200010.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijzen ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact