Bodywarmers bedrukken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

 • Bodywarmer Nova Scotia

  Bodywarmer Nova Scotia

  € 39,89 per stuk (5st) € 23,39 per stuk (100st)
  levertijd 8 werkdagen
 • Bodywarmer Red Bluff

  Bodywarmer Red Bluff

  € 60,94 per stuk (5st) € 35,73 per stuk (100st)
  levertijd 8 werkdagen

2 Artikel(en)

Bodywarmers bedrukken met logo

Werken in de buitenlucht of hevig in de weer tijdens een outdoor activiteit? In beide gevallen mag een bodywarmer - voorzien van jouw logo - niet ontbreken. Bodywarmers bedrukken wij in onze eigen hypermoderne drukkerij. Naast dat wij bodywarmers bedrukken kunnen we deze ook borduren in onze borduurstudio. Onze drukkers voorzien jouw bodywarmer van tekst of logo.

Bodywarmers zijn uitstekende kledingstukken voor het voor- en najaar. Je trekt ze eenvoudig aan over een trui of vest. Wij beschikken over een ruim assortiment kleding voor in de buitenlucht, naast bodywarmers bedrukken we ook:

Naast bodywarmers bedrukken wij alle bovenstaande kledingstukken tevens in eigen drukkerij. Uiteraard is borduring ook mogelijk bij de bovenstaande artikelen. Voordat wij beginnen met bedrukken van jouw bodywarmers ontvang je van ons altijd een gratis drukproef. Dit is een schets van jouw bodywarmer met logo. Bij goedkeuring van de drukproef gaan onze drukkers pas aan de slag met jouw bodywarmers bedrukken.

Meer informatie over bodywarmers bedrukken

Wil je meer weten over bodywarmers bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over onze druktechnieken, materialen en kwaliteit van de bodywarmers. Telefonisch zijn we tijdens kantooruren bereikbaar op 0315 - 200010.

✓Gratis digitale drukproef ✓Snelle levertijden ✓Gratis sample bij bestelling ✓Uitstekende service