Bodywarmers bedrukken

Een bodywarmer is een jas zonder mouwen. Ondanks dat de bodywarmer niet voorzien is van mouwen, beschermt hij goed tegen de kou. Voornamelijk de (sportieve) mensen die graag in de buitenlucht zijn of werken dragen bodywarmers. Wanneer een jas te warm is, is de bodywarmer een uitkomst. Een voordeel van de bodywarmer is de bewegingsvrijheid. Tijdens de koudere dagen kan je onder de bodywarmer een trui dragen. Een bodywarmer is het uitstekende kledingstuk voor het voor- en najaar. Hij is praktisch en veelzijdig. Bodywarmers worden tegenwoordig ook gedragen als modieus item.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Bodywarmer Nova Scotia
    Vanaf € 38,86 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 31,31 Bij 250 stuks

1 artikel

Bodywarmers met bedrukking

Werken in de buitenlucht, actief meedoen met een outdoor activiteit of klussen in de tuin? In deze gevallen mag een bodywarmer niet ontbreken. Bodywarmers zijn zeer geschikt als promotiekleding. Opzoek naar een bodywarmer van goede kwaliteit, die je medewerkers warm houdt en waar je logo goed op uitkomt? Die vind je bij ons. Laat bodywarmers bedrukken en creëer zo jouw unieke visitekaartje voor je bedrijf. Een bodywarmer is te bedrukken met een naam, logo of tekst. Bodywarmers kunnen we ook borduren. Deze optie geeft een prachtig resultaat.

Gratis digitale drukproef

Alvorens we de bodywarmer bedrukken, zullen wij een gratis digitale drukproef voor je opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het product met bijbehorend logo. In dit geval zal het ontwerp bestaan uit een bodywarmer met bedrukking. De bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Per e-mail ontvang je van ons de digitale drukproef. Zo kan je zien hoe en waar de bedrukking wordt geplaatst. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Laat ons weten of je akkoord gaat met de drukproef zodat wij vervolgens de bodywarmers kunnen bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden.

Contact

Heb je vragen over bodywarmers bedrukken? Heb je hulp nodig tijdens het bestellen of wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten, wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar +31 315-200010.