Bodywarmers bedrukken

ls je op zoek bent naar veelzijdige kledingstukken die zowel warmte als stijl bieden, zijn bodywarmers een uitstekende keuze. Of je ze nu gebruikt voor outdoor activiteiten, bedrijfskleding of promotie-evenementen, bedrukte bodywarmers met logo bieden een praktische en effectieve manier om je merk te promoten. Bij ons kun je eenvoudig bodywarmers met logo bestellen, volledig energieneutraal geproduceerd, tegen een betaalbare prijs en met snelle levering vanuit onze ruime voorraad. Als groothandel bieden we een breed assortiment aan bodywarmers in verschillende stijlen, kleuren en maten, zodat je altijd iets vindt dat past bij jouw behoeften en budget. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw gepersonaliseerde bodywarmers te bestellen en je merk op een warme en stijlvolle manier te promoten.

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Gewatteerde bodywarmer heren Pallas
  Vanaf € 26,50 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 22,09 Bij 100 stuks
 2. Trial bodywarmer
  Vanaf € 52,17 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 41,19 Bij 100 stuks
 3. Basic Softshell bodywarmer dames
  Vanaf € 27,75 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 21,75 Bij 250 stuks
 4. Basic Softshell bodywarmer heren
  Vanaf € 27,75 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 21,75 Bij 250 stuks
 5. Basic Fleece Bodywarmer
  Vanaf € 19,29 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,72 Bij 250 stuks

5 artikelen

Borduren of bedrukken

De keuze tussen borduren en bedrukken voor het personaliseren van bodywarmers hangt af van verschillende factoren, waaronder het gewenste uiterlijk, de duurzaamheid en het budget. Hier zijn enkele overwegingen voor beide opties:

Borduren:

 • Duurzaamheid: Borduurwerk is over het algemeen duurzamer dan bedrukking. De geborduurde ontwerpen kunnen lang meegaan, zelfs na herhaaldelijk wassen.
 • Professionele uitstraling: Borduurwerk geeft een luxe en professionele uitstraling aan de bodywarmer. Het kan vooral geschikt zijn voor bedrijfskleding of premium merken.
 • Geschikt voor kleine ontwerpen: Borduurwerk is ideaal voor kleinere logo's, initialen of namen.

Bedrukken:

 • Groot kleurenbereik: Bedrukking biedt vaak een breder kleurenspectrum en meer gedetailleerde ontwerpmogelijkheden dan borduurwerk.
 • Lagere kosten voor meerdere kleuren: Als het ontwerp meerdere kleuren bevat, kan bedrukking kostenefficiënter zijn dan borduurwerk.
 • Geschikt voor grotere ontwerpen: Bedrukking is geschikt voor grotere ontwerpen of ontwerpen met veel details.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame en professionele uitstraling, vooral voor bedrijfskleding of hoogwaardige merken, kan borduurwerk de beste keuze zijn. Aan de andere kant, als je een breed kleurenpalet nodig hebt of een ontwerp met veel details wilt, kan bedrukking een betere optie zijn. Het is altijd verstandig om met een leverancier te overleggen om de beste keuze te maken op basis van jouw specifieke behoeften en budget.

Inzetbaarheid

Bodywarmers zijn veelzijdige kledingstukken die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Hier zijn enkele gebruikelijke toepassingen:

 1. Werkkleding: Bodywarmers worden vaak gebruikt als onderdeel van werkkleding, vooral in sectoren waar medewerkers buiten werken, zoals de bouw, landbouw, transport en logistiek. Ze bieden extra warmte en comfort zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

 2. Outdooractiviteiten: Voor liefhebbers van buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen, vissen en jagen zijn bodywarmers ideaal. Ze bieden bescherming tegen de kou en houden de drager warm tijdens avonturen in de natuur.

 3. Promotionele kleding: Bedrijven kunnen bodywarmers bedrukken met hun logo en deze gebruiken als promotionele kledingstukken tijdens evenementen, beurzen of als relatiegeschenken. Dit helpt bij het vergroten van de merkzichtbaarheid en het creëren van een professionele uitstraling.

 4. Vrijetijdskleding: Bodywarmers zijn ook populair als casual kledingstukken voor dagelijks gebruik. Ze zijn comfortabel, praktisch en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.

Kortom, bodywarmers zijn veelzijdige kledingstukken die zowel functioneel als stijlvol zijn, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en doelgroepen.

Personalisatie

Bodywarmers kunnen op verschillende manieren worden gepersonaliseerd, afhankelijk van de gewenste uitstraling en het budget. Hier zijn enkele veelvoorkomende methoden om bodywarmers te personaliseren:

 1. Bedrukking: Bedrukking is een populaire methode om logo's, tekst en afbeeldingen op bodywarmers aan te brengen. Dit kan worden gedaan met behulp van zeefdruk, transferdruk of digitale printtechnieken. Bedrukking biedt een goede kwaliteit en is kosteneffectief voor grotere bestellingen.

 2. Borduurwerk: Borduurwerk is een duurzame en hoogwaardige optie om logo's, initialen of ontwerpen op bodywarmers aan te brengen. Het zorgt voor een professionele uitstraling en gaat lang mee, zelfs na herhaaldelijk wassen. Borduurwerk wordt vaak gebruikt voor premium merken of als de uitstraling van het kledingstuk belangrijk is.

 3. Embossing of debossing: Deze technieken omvatten het reliëf maken van het logo of ontwerp op de stof van de bodywarmer. Embossing zorgt ervoor dat het ontwerp omhoog komt, terwijl debossing het ontwerp in de stof drukt. Dit geeft een luxe uitstraling en kan een uniek textuur-effect creëren.

 4. Labeling: Soms worden personalisatieopties toegevoegd door middel van labels, zoals geweven labels met het bedrijfslogo of een merknaam. Deze labels kunnen aan de buitenkant of binnenkant van de bodywarmer worden genaaid voor een subtiele branding.

Het kiezen van de juiste personalisatiemethode hangt af van factoren zoals het gewenste ontwerp, budget, gewenste uitstraling en gebruiksfrequentie van de bodywarmers.