Informatie Shirtsbedrukken.nl

In deze sectie vindt u een ruime hoeveelheid aan informatie die antwoord zullen geven op de meeste vragen. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam van Shirtsbedrukken.nl.

Groothandel


Wij zijn begonnen als textiel groothandel met een focus op promotie en zijn uitgegroeid tot een full service leverancier met eigen moderne drukkerij in een zeer korte periode. Binnen onze groothandel vindt u een ruim aanbod aan shirts, poloshirts, longsleeves en truien. Wij proberen van elke kleur, maat en type textiel ruime voorraden aan te houden zodat wij u zo goed en zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.


Drukkerij


Als full service leverancier met service, snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben wij enkele jaren terug besloten om een eigen drukkerij in het leven te roepen zodat wij de kwaliteit van de bedrukkingen nog beter in het oog kunnen houden. Wij beschikken over hypermoderne zeefdrukmachines en een borduurstudio met een capaciteit van enkele duizenden t-shirts per dag.


Levertijd


Onze normale levertijd is 12 tot 15 werkdagen na goedkeuring van ons drukvoorstel. In overleg zijn snellere levertijden ook mogelijk. De gang van zaken is als volgt:
- Bestelling gaat naar grafische afdeling.
- Grafische afdeling maakt drukvoorstel en wacht op akkoord.
- Na akkoord worden de goederen gedrukt en gecontroleerd op de juiste kwaliteit.
- Goederen worden verzendklaar gemaakt en uitgeleverd.


Prijzen


Al onze prijzen zijn in euro's en exclusief BTW. Invoer- en verwerkingsfouten in deze publicatie verplicht ons niet tot levering. De prijzen van Shirtsbedrukken.nl zijn exclusief start- en bedrukkingskosten en worden af magazijn geleverd.


Aanlevering logo's


Bij een bestelling hebben we uw logo in een goed bestand (vector .eps of .ai) nodig. Mocht u dit niet hebben, neem contact met ons op. Onze grafische afdeling is vaak in staat, eventueel tegen meerkosten, een logo aan te passen of na te tekenen.


Drukvoorstel


Na akkoord op onze offerte en aanlevering van het logo ontvangt u van onze grafische afdeling een digitale drukproef. Deze wordt per post of per mail verstuurd. Na akkoord van deze drukproef gaat uw order in productie.

Aantallen


Op onze website werken wij met prijsstaffels zodat u een duidelijk beeld krijgt van de prijs bij de voor u interessante aantallen. De aantallen bij onze laagste staffel zijn tevens de minimale bestelhoeveelheden voor bedrukte artikelen. Onder dit aantal kunt u dus geen bedrukte shirts bestellen.

Zichtmodellen


Om uw twijfels over een artikel weg te nemen kunt u bij ons een zichtzending aanvragen. Hier zijn kosten aan verbonden. Het monster is niet te retourneren. Wel kunt u het monster bij een bestelling mee laten drukken.

Vragen


Mocht het bovenstaande verhaal niet geheel duidelijk zijn neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Deze kunt u bereiken via 0315-200010. Uit kunt ook mailen naar info@bedrukken.nl.

Herkomst


Zoals u ongetwijfeld weet komt een groot deel van het promotietextiel uit China. Door onze grote kennis van de Chinese markt en goede contacten kunnen wij hier goede zaken doen. Als groothandel kopen enorme partijen promotietextiel in. Hierdoor zijn onze inkoopprijzen erg laag. Deze lage prijzen berekenen we rechtstreeks door naar u, de klant. U profiteert dus bij ons van de meest lage prijzen.

Contact
Shirtsbedrukken.nl
Postbus 87 Het Goor 3
7070 AB Ulft 7071 PC Ulft
Tel.: 0315-200010
Fax.: 0315-200019

 Powered by Stravers relatiegeschenken