Hoe bedrukken wij polo shirts?

Navigatie: Shirts bedrukken - Faq - Hoe bedrukken wij polo shirts?


Poloshirts bedrukken
wij, net zoals gewone shirts, in zeefdruk. Wij kunnen poloshirts op diverse posities bedrukken zoals borst, mouw of rug. De meest gebruikelijke positie is een bedrukking op de borst en eventueel het bedrukken van een bedrijfsnaam of website adres groot op de achterzijde.

U kunt tijdens de aanvraag van uw offerte de gewenste drukposities kenbaar maken waarop wij een passende prijsopgaaf zullen opmaken. Na goedkeuring van de offerte krijgt u van onze grafische afdeling een drukvoorstel ter controle. In het drukvoorstel staat een schets van de polo shirt in kwestie met daarop de positie aangegeven waar de bedrukking gaat komen. Is het drukvoorstel naar wens dan kunt u hier goedkeuring op geven door het te accorderen en retour te sturen via de e-mail, fax of post.

Na goedkeuring van het drukvoorstel gaat onze grafische afdeling films en werktekeningen opmaken die onze drukkerij nodig heeft om de order goed uit te kunnen voeren. In de tussentijd voert onze in- uitpak afdeling een controle uit of de polo shirts voldoen aan onze kwaliteitsnorm en bereiden zij de poloshirts voor om gedrukt te worden.

Het bedrukken van polo shirts vindt plaats, zoals eerder vermeldt, in zeefdruk. De zeefdrukkers zullen de inkten mengen in de juiste PMS kleuren en de zeeframen belichten. Als alle voorbereidingen getroffen zijn kunnen de zeefdrukkers uw polo shirts aan gaan leggen om vervolgens het zeefraam op het shirt te plaatsen en met een rakel de inkt via het raam op het shirt verspreiden zodat uw logo zichtbaar wordt. Na het drukken worden de poloshirts in een droogtunnel geplaatst zodat de bedrukking vast komt te zitten.


Poloshirts borduren


Poloshirts
lenen zich ook uitstekend om te borduren. Een borduring wordt over het algemeen op de borst geplaatst wat een uitstekende en opvallende plek is voor uw logo om reclame mee uit te dragen. Een logo borduren op een poloshirt is duurder dan het bedrukken in zeefdruk, het resultaat is echter ook beter. Een geborduurde poloshirt ziet er kwalitatief beter en chiquer uit wat ten goede komt aan uw bedrijfsimago.

De prijs van het borduren wordt berekend aan de hand van het aantal steken. In het formulier waarmee u offertes aan kunt vragen geeft u aan een prijs te willen ontvangen voor het borduren en wij zullen aan de hand van uw logo bekijken welke prijs hier bij hoort. Gaat u akkoord met de offerte dan verstrekken wij u een gratis drukvoorstel ter controle die u kritisch dient te bekijken.

Na goedkeuring drukvoorstel worden de poloshirts in onze borduurstudio voorzien van een borduring. De levertijd is 10-12 werkdagen na goedkeuring drukvoorstel.

Gerelateerde veelgestelde vragen:

Hoe bedrukken wij shirts?
Kan Shirtsbedrukken.nl elke kleur bedrukken?
Kan ik ook zelf shirts aanleveren om die te laten bedrukken?
Kunnen shirts full colour bedrukt worden
Hoe groot kan mijn logo op een shirt bedrukt worden
Hoe worden shirts bedrukt
Op welke posities kunnen shirts bedrukt worden
Bekijk alle veelgestelde vragen

Hoe poloshirts bedrukken

Nieuwsberichten


 

De shirts van Shirtsbedrukken.nl


 

Gildan heavyweight shirts

Organisch dames shirt Lemon & Soda

Stedman Classic shirts

Getailleerde Lemon & Soda heren shirt "Hamilton"

Super Club shirts

Getailleerde Lemon & Soda shirt “Honolulu”

Stedman Classic dames shirts by Hanes

Organisch katoenen heren shirt Lemon & Soda

Stedman Classic kinder shirts by Hanes

US Basic Raglan shirts

Slazenger kinder shirts inclusief bedrukking

US Basic Chigaco shirts

Heavy Super Club dames Shirt

Slazenger shirts Winner Stripe Line

Slazenger shirt 150 grams

Milieuvriendelijk shirt Organic

Slazenger dames shirt

Slazenger Stripe shirts

Zware kwaliteit Slazenger shirts 200 grams

Milieuvriendelijke Bamboe shirt

 

Veelgestelde vragen


- Hoe bedrukken wij shirts
- Hoe lang blijven bedrukte shirts mooi
- Ik heb shirts snel nodig. Wat nu
- Kunnen shirts full colour bedrukt worden
- Hoe werkt het bestelproces van Shirtsbedrukken.nl
- Bekijk alle veelgestelde vragen

 

 Powered by Stravers relatiegeschenken