Bedrukte shirts bestellen bij de groothandel

Shirts; wat kleding betreft de uitvinding van de eeuw! Zo universeel, multifunctioneel, individueel, en bovenal… praktisch. Echt een item wat in geen enkele kledingkast ontbreekt.

Als onderdeel van een uniform of de dagelijkse garderobe, het is voor de meesten onmisbaar.

Bedrijfstechnisch kunt u dan ook geen betere reclame krijgen. Denk maar eens aan de vele gesponsorde sportclubs. Uw naam, logo en kleuren zijn duidelijk zichtbaar en zorgen voor veel herkenning. Zo speelt u zich zeker in de kijker bij de toeschouwers!

Ook tijdens een beurs, evenement of festival komt u goed zichtbaar voor de dag. U zorgt voor een punt van herkenning voor uw relaties. Uw personeel loopt er niet alleen verzorgt bij in de vrolijk gekleurde en bedrukte kleding, het is tevens de uitstraling van uw imago. U laat zien waar u voor staat en waar u voor gaat. Het vormt een onderdeel van uw marketingstrategie. Als merchandise of promotiegeschenk; een shirt zorgt gegarandeerd voor aantrekkingskracht.

Maar ook tijdens bedrijfsuitjes komt het shirt goed van pas. Het is een echte vorm van teambuilding; de directie en de medewerkers in dezelfde bedrukte shirts zorgen voor een gevoel van verbondenheid. En tijdens de sportdag krijgen de verschillende teams hun eigen sshirts met uiteraard een persoonlijke groepsnaam en leus. Laat de strijd beginnen!

 

U kunt de shirts makkelijk en voordelig via de groothandel bestellen. Verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren voor zowel kinderen als volwassenen. Bedrukken.nl beschikt bovendien over een eigen drukkerij waar wij shirts kunnen bedrukken. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve opdruk én een snelle levertijd.

 

Shirts
 Powered by Stravers relatiegeschenken